BRANDING FRIENDS

Branding Friends is een slim netwerk van marketing- en communicatiebureaus.
Vakidioten die samenwerken omdat we dat leuk vinden, we hetzelfde DNA hebben en graag kwaliteit willen leveren.

Logo Branding Friends

Organisaties zien als een merk

Om een merk herkenbaar in de markt te zetten en te houden, vragen opdrachtgevers steeds vaker om een full-servicebureau. Een bureau die het gehele speelveld bestrijkt. Een die snapt dat online en offline elkaar versterken, maar ook een die begrijpt dat goede marketingcommunicatie begint met een helder plan.

Branding Friends maakt nieuwe merken sterk en bestaande merken sterker. Van markt- en klantonderzoeken om de koers te bepalen of bij te sturen, (strategische) marketing- en communicatie tot en met de ontwikkeling van web- en printcampagnes.

Meet our friends

Het Gilde

Het Gilde houdt ervan organisaties om te buigen naar sterke merken. Merken die ertoe doen, relevant zijn, zich onderscheiden én beter scoren. In teams van specialisten op maat zorgen we samen voor samenhang in jouw marketing en communicatie; van strategie, implementatie tot en met uitvoering. Het Gilde werkt o.a. voor Polteq, ENGIE en Drenthe College.

Contact: Aldert van Buuren,
E-mail: aldert@het-gilde.nl
Tel.: 06 – 22 90 41 86

Webheads

Webheads biedt alles op het gebied van internet. Van ontwerp en realisatie van websites, webshops en bedrijfsspecifieke applicaties tot en met de ontwikkeling, optimalisatie en uitvoer van offline- als online marketing. Webheads werkt onder andere voor OAD Reizen, ERA Makelaars en Avonturenpark Hellendoorn.

Contact: John Kuipers
E-mail: john@webheads.nl
Tel.: 06 – 22 12 04 59

Toetst

Snel en to-the-point in kaart brengen hoe je merk er voor staat. Maar ook uitzoeken waar jouw klant nu behoefte aan heeft of van je dienstverlening vindt. Vragen waar je als ondernemer snel antwoord op wilt hebben en je dagelijkse bedrijfsvoering of marketingacties op kunt aanpassen! Het ijzer smeden als het heet is. Daar is waar Toetst voor staat.

Contact: Sander Span
E-mail: sander@toetst.nl
Tel.: 06 – 53 83 43 88

Meer weten over ons netwerk?

Menu