Communicatiebureau

Communicatiebureau

Het Gilde bouwt sterke merken. We helpen organisaties te denken en handelen als een merk. Dat begint bij het formuleren van de identiteit van de organisatie. Waar staat de organisatie voor? Waar ligt de kracht? En wat is het onderscheidend vermogen van de organisatie? Samen gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen en formuleren een sterke identiteit. We vertalen dit vervolgens naar een unieke relevante klantbelofte en dragen die consequent uit in alle marketing- en communicatieactiviteiten. Dé manier om de organisatie als een sterk merk in de markt te zetten en de organisatie te helpen beter te positioneren, te communiceren en te verkopen.

Creatieve communicatie

Van strategie & uitvoering tot en met begeleiding. Als communicatiebureau werken we in projectteams op maat met de juiste marketing- en communicatiespecialisten. We zijn als geen ander in staat jouw boodschap om te zetten in een pakkende creatieve uiting.

We bieden een compleet aanbod van online en offline communicatiemiddelen. Welke communicatiemix je ook wilt gaan inzetten, wij geloven dat je waarde kunt creëren met een echt verhaal. Een boodschap die de doelgroep raakt en meerwaarde oplevert. Dit resulteert in creatieve en verrassende, maar vooral ook effectieve oplossingen voor onze klanten.

Menu