Huisstijl laten maken

Een huisstijl laten maken

Een huisstijl laten maken is meer dan het ontwikkelen van een logo. Voor Het Gilde begint de ontwikkeling van een huisstijl met vragen als; wie ben je, wat wil je, wat kun je en misschien wel het belangrijkste waarom doe je wat je doet. De antwoorden hierop bepalen uiteindelijk de corporate identity. De corporate identity bestaat naast gedrag (van medewerkers) ook uit communicatie en design. Een onderdeel van de corporate identity is de huisstijl.

Waaruit bestaat een huisstijl?

Belangrijke elementen van een huisstijl zijn onder andere: logo; (beeld- of woordmerk), typografie en kleurgebruik maar ook papierkeuze voor brieven en enveloppen. De huisstijl wordt consequent doorgevoerd op huisstijldragers (visitekaartje, website, briefpapier et cetera) en dragen bij aan de uitstraling van het bedrijf.

Een huisstijl laten maken door Het Gilde

We zetten onze creatieven graag bij je aan tafel om te brainstormen en concepten te bedenken passend bij het DNA van je merk. Raken we de juiste snaar, dan werken we de concepten uit en zorgen voor een consequente doorvertaling naar middelen.

Menu