Sterke merken bouwen

Het Gilde bouwt sterke merken. Dat begint, volgens ons, bij het formuleren van de identiteit van de organisatie. Waar staat de organisatie voor? Waar ligt de kracht en wat is het onderscheidend vermogen? Samen gaan we op zoek naar antwoord op deze vragen en formuleren we een sterke identiteit. We vertalen dit vervolgens naar een unieke relevante klantbelofte en dragen die consequent uit in alle marketing- en communicatieactiviteiten. Dé manier om de organisatie als een sterk merk in de markt te zetten en de organisatie te helpen beter te positioneren, te communiceren en te verkopen.

Marketing

Het Gilde helpt organisaties meerwaarde te creëren. Op basis van de identiteit en klantbelofte claimen we een positie in de markt. We ontwikkelen marketing– & communicatiestrategieën; altijd vanuit de waarde voor de klant.

Met -what’s in it for me?- in ons achterhoofd bedenken we effectieve campagnes met maximaal rendement voor je merk en de mensen erachter.

sterke merken marketing
sterke merken Communicatie

Communicatie

Een sterke identiteit verdient een sterk design dat consequent wordt uitgedragen in de communicatie. Het Gilde ontwikkelt huisstijl- en communicatielijnen waarbij kleur, typografie en vorm staan voor de kern van het merk. Al dan niet in combinatie met sterke en to-the-point content creëren we een boodschap die de doelgroep raakt, triggert en aanzet tot actie.

Van concept & idee tot met realisatie & implementatie. We combineren offline middelen met uitgekiende online uitingen op web, app en social media.

Ready for next level marketing?

Menu