Huisstijl Deventer Grows Digital

NEXT LEVEL ONTWIKKELING HUISSTIJL

Het Gilde ontwikkelde een krachtig en tijdloos beeldmerk. In het logo brengen we, letterlijk en figuurlijk, Deventer Grows Digital samen. Het vormt een verbindend element. Een element dat staat voor beweging en groei waarmee het tegelijk goed aansluit op de ambities van het platform.

Logo design

VRAAG VAN DEVENTER GROWS DIGITAL

Deventer Grows Digital is een initiatief van MKB Deventer, d-etail, Ionmoon, Vsee, Webheads en Het Gilde. Naast een jaarlijkse conferentie wil Deventer Grows Digital het platform worden waarmee e-commerce in de stad naar een hoger niveau gebracht gaat worden. Deventer Grows Digital had naast een sterke huisstijl ook behoefte aan een doorvertaling in communicatiemiddelen.

ONZE AANPAK

Een huisstijl bestaat naast typografie, kleur en naam uit een logo. Logo design is misschien wel het meest belangrijke element in het rijtje. Het is beeldbepalend. In het ontwerp hebben we bewust gekozen voor een combinatie van een beeld- en een woordmerk. Wordt in een uiting het woordmerk weggelaten, dan blijf je zien waar het beeldmerk voor staat; Deventer Grows Digital. Het Gilde ontwikkelde naast het beeldmerk ook de website, flyers, plattegrond en banners.

Ready for next level marketing?

Marketing & communicatie Polteq
Promotiecampagne Wensink
Menu